• Breed assortiment
  • Service op maat
  • Zuivere hoogwaardige producten
  • Snel geleverd

Deltastar en Welldium bundelen hun krachten

Naast een omvangrijk assortiment aan voedingssupplementen van gerenommeerde merken wereldwijd, bieden wij nu ook een platform voor therapeuten aan. Gemakkelijk een therapieplan opstellen, kennis opdoen en delen of jouw praktijk optimaliseren en ontwikkelen. Deze fusie biedt het allemaal.

We zijn ontzettend dankbaar dat we het afgelopen jaar reeds met Welldium hebben samengewerkt en veel positieve ervaringen hebben kunnen opdoen. De fusie was voor ons een logische en gemakkelijke beslissing dankzij onze gelijke waarden en doel om therapeuten zo goed mogelijk te ondersteunen in hun werk. 


Dat is Welldium - innovatie & technologie

Welldium is een one-stop-platform met professionele merken, met nieuwe technologie enkel toegankelijk voor therapeuten (en hun patiënten). Er zijn meer dan 60 merken en een compleet assortiment van de hoogste kwaliteit. Ook is er op het platform een educatiecentrum beschikbaar. 
Therapieplannen maken: We hebben het tijdrovende proces van het bestellen van voedingssupplementen gemoderniseerd en gerevolutioneerd. Gepersonaliseerde protocollen die in enkele minuten zijn gemaakt en via slechts één link met je patiënt worden gedeeld. 
Snelle verzending: Patiënten kunnen alle of enkele productaanbevelingen bestellen en kiezen voor levering aan huis. 
Focus op wat belangrijk is: geen voorraadbeheer, logistieke handelingen of verzamelen van links met producten bij verschillende webshops voor jouw patiënten. Jij kunt je concentreren op de behandeling en patiënten kunnen snel aan hun therapie beginnen. En zo functioneert ons gratis platform

Een kennis- en educatiecentrum 

Ook kun je gebruik maken van ons kosteloze kenniscentrum, waarbij je vakinhoudelijke blogs, webinars, artikelen of productnieuws kunt inzien. Regelmatig nodigen wij onze therapeuten uit om de actualiteiten, ervaring met een product of een casus te bespreken. 

De beste merken met de modernste technologie 

Deze fusie is een mijlpaal in deze branche en versterkt onze positie als betrouwbare partner voor het collectief welbevinden. Met meer dan 60 merken en een assortiment van de hoogste kwaliteit, ondersteunen wij met Welldium de therapeut en hun praktijk. Wat verandert er voor jou?

Je contactpersoon of service team blijven precies hetzelfde en staan nog altijd voor je klaar. Daarnaast zullen wij onze processen verder optimaliseren om je nog efficiënter van dienst te kunnen zijn. Wij kunnen je natuurlijk ook helpen met een demo van het platform of andere vragen over de aanvullende diensten. Samen met Welldium bieden wij de vertrouwde merken, met nog 60+ merken, zodat er altijd een passend product voor jouw patiënten beschikbaar is. Mis je iets in het assortiment? Wij helpen je graag!