• Breed assortiment
  • Service op maat
  • Zuivere hoogwaardige producten
  • Snel geleverd

Over Deltastar Nutrients


Deltastar Nutrients importeert en distribueert sinds 1994 een groot assortiment aan hoogwaardige, natuurlijke voedingssupplementen uit de US van de gerenommeerde merken als Natures Plus, Allergy Research Group en Designs for Health. Daarnaast voeren we het merk Vitaplex met specialistische producten, waaronder hypo-allergene liposomale varianten en vitamine D3 op basis van kokosolie. Ook deze voldoen allen aan de hoogste kwaliteitseisen. Met een assortiment van ruim 900 producten trachten wij aan vrijwel elke wens te voldoen. 

Voor vragen over deze site of ons assortiment kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met onze klantenservice: 077-782 0282 (maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur). 

Ons hoofdkantoor is in Venlo. Daar hebben wij een internationaal team aan professionals die hard werken om de beste service en zorg te leveren aan onze klanten. We streven ernaar de one stop shop partner voor artsen en therapeuten te zijn, maar ook voor hun patiënten en consumenten.  Voor zakelijke klanten zijn er speciale condities. Onze merkenlijst bestaan enkel uit high-end merken met een breed spectrum aan producten voor de orthomoleculaire branche:

Neem voor meer informatie over ons assortiment en service contact op per telefoon 077 782 0282 (Werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur) of email service@deltastar.nl.