• Breed assortiment
  • Service op maat
  • Zuivere hoogwaardige producten
  • Snel geleverd

Dit zijn de meest populaire vitamineproducten bij DeltaStar

Bij DeltaStar bieden we een breed assortiment van meer dan 900 verschillende producten. Zo proberen we voor elke klant de juiste formule te hebben.

We hebben alle 13 vitamines in ons assortiment. Maar wat zijn de meest populaire vitamines bij DeltaStar? We hebben de top 5 voor je op een rijtje gezet.Vitamine A is goed voor ons gezichtsvermogen. Het bindt zich aan de staafjes in het netvlies en maakt ze gevoelig voor licht. Daarnaast is vitamine A belangrijk voor het immuunsysteem en draagt het bij aan een gezonde huid. Vitamine A is er in verschillende vormen: retinol, retinal of retinyl. Alfa-caroteen of beta-caroteen zijn bekende voorlopers van vitamine A. Deze worden naar behoefte omgezet.


Vitamine C is betrokken bij verschillende metabole processen en is mede verantwoordelijk voor een gezond en sterk immuunsysteem. De chemische naam voor vitamine C is ascorbinezuur. Ascorbinezuur is kleurloos en reukloos, in water oplosbaar en heeft een zure smaak.

Vitamine C draagt bij aan de vorming van collageen en is daarom ook belangrijk voor een goede conditie van de bloedvaten. Bovendien heeft het een positief effect op het immuunsysteem en heeft het een antioxidanteffect.

Het lichaam kan alleen vitamine C in kleine hoeveelheden opslaan. Daarom moet vitamine C dagelijks worden geabsorbeerd door voedsel. 


Vitamine D (Calciferol) is er in twee verschillende vormen, het plantaardige D2 (ergocalciferol) en D3 (cholecalciferol). Het ondersteunt het lichaam bij de opname van mineralen en de opbouw alsook het behoud van botten en tanden. Ons lichaam kan vitamine D produceren middels direct zonlicht (UV stralen).Wij bieden verschillende vitamine D producten aan, in verschillende vormen en doseringen. Zo bestaat er een geschikte toepassing voor elk individueel.Vitamine B12 is de enige wateroplosbare vitamine die het lichaam over meerdere jaren kan opslaan. Vitamine B12 is belangrijk voor de opbouw van onze rode bloedcellen. Het beïnvloedt de opbouw van zenuwcellen in het ruggenmerg en is daarnaast betrokken bij vele stofwisselingsprocessen. In ons assortiment bieden wij verschillende hoogwaardige vitamine B12 producten aan. Er is keuze uit zowel tabletten, capsules, zuigtabletten alsook een vloeibare variant.


Samen met vitamine D speelt vitamine K een belangrijke rol in de botmetabolisme, waarbij het bijdraagt aan de opslag van calcium in de botten. Vitamine K is essentieel voor een normale bloedstolling. Vitamine K2 wordt geproduceerd in de darmen door bacteriën. Wanneer de darmflora uit balans raakt, wordt deze synthese verstoord.

Uitgelicht

B12 Adenosylcobalamin
Adenosylcobalamine als zuigtablet
Allergy Research Group

€ 30,21

Vitamin A
Met Bioperine™
Vitaplex

€ 15,99

Vitamin K2 100 mcg
100 mcg MenaQ7®
Vitaplex

€ 23,32

Vitamin D3 liquid, 3.000 IU
Vitamine D3 uit wolvet, 30 ml
Vitaplex

€ 44,88

Super C Complex 1.000 mg S/R
Vitamine C-complex als tablet met vertraagde afgifte
Natures Plus

€ 28,41 - € 58,86