• Breed assortiment
 • Service op maat
 • Zuivere hoogwaardige producten
 • Snel geleverd

Super D3

Zuiver vitamine D3 uit wolvet
 • Puur, natuurlijk vitamine D3 uit wolvet
 • 2.000 IE (50 mcg) per vegetarische capsule
 • Farmaceutische kwaliteit zonder toegevoegde kunstmatige stoffen
 • Aangevuld met vitamine C en E

Super D3

Zuiver vitamine D3 uit wolvet
 • Puur, natuurlijk vitamine D3 uit wolvet
 • 2.000 IE (50 mcg) per vegetarische capsule
 • Farmaceutische kwaliteit zonder toegevoegde kunstmatige stoffen
 • Aangevuld met vitamine C en E
60 Capsules

€ 23,14*

(€ 110,72* / 100 g)
Op voorraad
Product number: 74840
Product EAN: 713947748408
Productinformatie
Super D3 levert puur, natuurlijk vitamine D3 dat middels uv-B-straling uit wolvet (schaap) wordt gewonnen. Vitamine D3 is voor mensen de fysiologisch meest belangrijke en werkzame vorm van vitamine D. Het heeft in het lichaam de functie van een prohormoon en wordt via een tussenstap omgezet naar het actieve hormoon calcitriol.

Super D3 is een puur product van farmaceutische kwaliteit zonder toegevoegde kunstmatige stoffen. Het is speciaal ontwikkeld voor mensen die op zoek zijn naar een puur “droog” vitamine D3 in capsules. Het is daarnaast geschikt voor mensen die gevoelig reageren op verschillende oliën of toegevoegde stoffen in tabletten.
Als bescherming tegen oxidatie zijn geringe gehaltes aan vitamine , gemengde tocoferolen (uit soja) en tocotriënolen aan de capsule toegevoegd.

Vitamine D is een vitamine dat door het lichaam zelf geproduceerd kan worden. De synthese van vitamine D verloopt via de huid met behulp van zonlicht. Hierdoor wordt vitamine D ook wel het zonnevitamine genoemd.
In de zonvrije maanden is de instraling van de zon te laag om zelf voldoende vitamine D te produceren, hierdoor kan een tekort ontstaan. Het kan voor veel mensen dan ook zinvol zijn de voeding in de winter met wat extra vitamine D aan te vullen.

Ons lichaam heeft vitamine D en calcium niet alleen nodig voor sterke botten en tanden, maar ook voor een functionerend immuunsysteem en voor het behoud van spierkracht.
Als preventie tegen botontkalking is voldoende vitamine D vooral belangrijk voor met name oudere mensen. Verder hangt ook de winterdepressie samen met het vitamine D-gehalte.


Opmerking: Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.
1 capsule bevat:
% RI*
Vitamine C (ascorbylpalmitaat)
2 mg
3%
Vitamine D3 (cholecalciferol)
50 mcg
1.000%
Vitamine E (als gemengde tocoferolen)
4,3 mg α-TE
36%
Gemengde tocotriënolen
0,5 mg
*RI = aanbevolen dagelijkse hoeveelheid, ✝ RI niet gespecificeerd

Ingrediënten: Vitamine C (ascorbylpalmitaat), Vitamine D3 (cholecalciferol), Vitamine E (als gemengde tocoferolen), Gemengde tocotriënolen, Hydroxypropylmethylcellulose, Siliciumdioxide, Rijstmeel

Aanbevolen gebruik door de fabrikant:
Dagelijks 1 capsule of naar behoefte. De opname van het product kan ondersteund worden, door gelijktijdig omega 3-vetzuren in te nemen of het product in te nemen bij een maaltijd die rijk is aan omega 3-vetzuren.

Bevat: Soja