UT Intensive™

Ter bevordering van de gezondheid van de urinewegen

Cranberry-extract van de hele vrucht
Met D-mannose
Kauwtabletten met aangename sinaasappelsmaak
Hypoallergeen, vegetarisch en glutenvrij

30 Kautabletten

Prod. Nr. 200479

42,81 €
inkl. 5% MwSt.
UT Intensive™ is een krachtige mix van cranberry-extract van hele vruchten en D-mannose, ontworpen om de urinewegen te ondersteunen. Cranberry is een van de meest bestudeerde, beproefde, natuurlijke remedies ter ondersteuning van de urinewegen. In tegenstelling tot veel in de handel verkrijgbare cranberry-producten, is het cranberry-extract in UT Intensive™ gemaakt van de hele vrucht - sap, schil, vruchtvlees en zaden - en bevat daarom het volledige spectrum aan fytochemicaliën, organische zuren, vetzuren en fenolen. Mannose is een soort suiker die voorkomt in verschillende soorten fruit en groenten. Het van nature voorkomende isomeer, D-mannose, is qua structuur vergelijkbaar met bepaalde urinewegreceptoren en functioneert dus op een manier die helpt om de milieubalans in de urinewegen te behouden. Hoewel mannose een suiker is, wordt het uit het lichaam verwijderd in plaats van de calorie-inname of het metabolisme te beïnvloeden, en heeft het geen invloed op de regulering van de bloedsuikerspiegel.
Verzehrempfehlung des HerstellersDagelijks 2 capsules of zoals aanbevolen door uw therapeut

Hinweis: Nahrungsergänzungsmittel sollen kein Ersatz für eine ausgewogene und abwechslungsreiche Ernährung sein. Für Kinder unzugänglich aufbewahren. Die angegebene Verzehrmenge nicht überschreiten.

Enthält keine bekannten Allergene
expand_more

1 Kautablette enthält:% RI*

Cranberry 250 mg

*RI = empfohlene tägl. Verzehrmenge, ✝ RI nicht festgelegt

Inhaltsstoffe: Cranberry, Cellulose, Citroenzuur, Natuurlijke smaakstoffen, Luo Han Guo (Siraitia grosvenorii), Siliciumdioxide, Xylitol, Plantaardig stearinezuur
expand_more