Trifolamin™

3 vormen van Vitamine B12 + foliumzuur

Vitamine B12 in drie geactiveerde vormen
Samen met de actieve vorm foliumzuur
In zuigtabletten met een hoge biologische beschikbaarheid
Hypoallergeen, vegetarisch en glutenvrij

60 Lutschtabletten

Prod. Nr. 200454

48,24 €
inkl. 5% MwSt.
Trifolamin™ zuigtabletten bieden een synergetische combinatie van de drie biologisch beschikbare vormen van vitamine B12, zoals methylcobalamine, hydroxycobalamine en adenosylcobalamine, met de natuurlijke actieve vorm van folaat als [6s] -5-methyltetrahydrofolaat. Deze drie vormen van B12 zijn van nature aanwezig in voedingsmiddelen en kunnen gemakkelijk in het lichaam worden omgezet in de actieve intracellulaire vormen van B12. Trifolamin™ -tabletten zijn samengesteld om een optimaal vitamine B12-gehalte te ondersteunen. Foliumzuur is opgenomen omdat het een van de belangrijkste cofactoren is ter optimalisering van de B12-status. Trifolamin in de vorm van zuigtabletten zorgen voor een optimale opname van B12 en foliumzuur. Het is het beste om Trifolamin™ na een maaltijd in te nemen en de zuigtablet langzaam en volledig in de mond te laten oplossen alvorens deze door te slikken.
Verzehrempfehlung des HerstellersDagelijks 1 zuigtablet of zoals voorgeschreven door uw therapeut.

Hinweis: Nahrungsergänzungsmittel sollen kein Ersatz für eine ausgewogene und abwechslungsreiche Ernährung sein. Für Kinder unzugänglich aufbewahren. Die angegebene Verzehrmenge nicht überschreiten.

Enthält keine bekannten Allergene
expand_more

1 Lutschtablette enthält:% RI*

Vitamine B12 (als methyl-, hydroxy- en adenosylcobalamine) 3.000 mcg 120.000%
5-methyltetrahydrofolaat 680 mcg 340%

*RI = empfohlene tägl. Verzehrmenge, ✝ RI nicht festgelegt

Inhaltsstoffe: Vitamine B12 (als methyl-, hydroxy- en adenosylcobalamine), 5-methyltetrahydrofolaat, Plantaardig stearinezuur, Cellulose, Sinaasappelaroma, Luo Han Guo (Siraitia grosvenorii), Mannitol, Citroenzuur
expand_more