Progest-Avail™

Natuurlijk progesteronserum

Goed opneembaar progesteron
Aan te brengen op de huid
20 mg progesteron per pipet
Bevat geen parabenen, minerale oliën en petroleum

30 ml flüssig

Prod. Nr. 200482

47,95 €
inkl. 16% MwSt.
Progest-Avail™ is een natuurlijk progesteronserum dat 20 mg bio-identiek progesteron levert in elke portie van 1 ml. Het bestaat uit een gemicroniseerde vorm van natuurlijk progesteron in een gepatenteerde triglyceridedrager die een betere opname mogelijk maakt dan conventionele crèmes. Dit serum bevat ook een natuurlijk op suiker gebaseerd complex (dimethylisosorbide) dat de oplosbaarheid van progesteron verhoogt, een goede penetratie door de huid op een efficiënte manier mogelijk maakt en helpt de potentie van het progesteron te behouden. Progest-Avail™ bevat geen parabenen, minerale oliën en petroleum.
Verzehrempfehlung des HerstellersBreng 1 ml (20 mg progesteron) een- tot tweemaal daags aan op dunne plekken op de huid zoals de pols, de binnenkant van de arm of van het bovenbeen, de hals, de nek, de buik of de borst. Alleen voor uitwendig gebruik

Hinweis: Nahrungsergänzungsmittel sollen kein Ersatz für eine ausgewogene und abwechslungsreiche Ernährung sein. Für Kinder unzugänglich aufbewahren. Die angegebene Verzehrmenge nicht überschreiten.

Enthält keine bekannten Allergene
expand_more

1 Andere enthält:% RI*

Bio-identiek Progesteron (USP) 20 mg

*RI = empfohlene tägl. Verzehrmenge, ✝ RI nicht festgelegt

Inhaltsstoffe: Vitamine E, Caprylzuur, Bio-identiek Progesteron (USP), Dimethyl-isorbide
expand_more