HistaEze™

Met het gepatenteerde Tinofend om de immuunmediatoren te reguleren
Met vitamine C, quercetine en brandnetelextract voor het immuunsysteem
Kan ondersteuning bieden tijdens het allergieseizoen
Kan bijdragen aan een normaal histaminestofwisseling

120 vegetarische Kapseln

Prod. Nr. 200267

63,34 €
inkl. 5% MwSt.
HistaEze™ is een synergetisch werkende combinatie van voedingsstoffen die tijdens het allergieseizoen natuurlijke ondersteuning kunnen bieden om het immuunsysteem in evenwicht te brengen. Het bevat Tinofend, een gepatenteerd en klinisch onderzocht extract van de plant Tinospora cordifolia, waarvan is aangetoond dat het belangrijke immuunmediatoren reguleert en de activiteit van macrofagen ondersteunt. Tinofend ondersteunt het immuunsysteem door een evenwicht tussen fagocytische witte bloedcellen en eosinofielen te bevorderen. Bovendien bevat HistaEze centine, brandnetelblad en vitamine C, die in het verleden al tijdens het allergieseizoen werden gebruikt om de onbalans in het immuunsysteem te ondersteunen. Bovendien zijn bicarbonzuurzouten opgenomen omdat ze betrokken zijn bij het handhaven van een normaal histaminemetabolisme.
Verzehrempfehlung des Herstellerstweemaal daags 2 capsules of zoals aanbevolen door uw therapeut

Hinweis: Nahrungsergänzungsmittel sollen kein Ersatz für eine ausgewogene und abwechslungsreiche Ernährung sein. Für Kinder unzugänglich aufbewahren. Die angegebene Verzehrmenge nicht überschreiten.

Enthält keine bekannten Allergene
expand_more

1 vegetarische Kapsel enthält:% RI*

Vitamine C (ascorbinezuur) 125 mg 156%
Kalium (als carbonaat) 30 2%
Quercetine 150 mg
Guduchi (Tinospora cordifolia) 225 mg
Brandnetel Urtica dioica) 150 mg
Natrium (als bicarbonaat) 20 mg

*RI = empfohlene tägl. Verzehrmenge, ✝ RI nicht festgelegt

Inhaltsstoffe: Vitamine C (ascorbinezuur), Kalium (als carbonaat), Quercetine, Guduchi (Tinospora cordifolia), Brandnetel Urtica dioica), Microkristallijne cellulose, Plantaardig stearinezuur, Natrium (als bicarbonaat), Cellulose
expand_more